Jdi na obsah Jdi na menu

Co se dělo v pátek 15. října

15. 10. 2021

Dnes ráno jsme si zkoušeli ve čtení, co už umíme, jak jsme šikovní. Skoro všichni už umí přečíst slabiky, někdo rychleji, někdo ještě váhá a potřebuje trénovat, ale všichni čteme!!! Ve zbytku hodiny jsma pak plnili úkoly v ŽA na straně 29 a 30.

Ve druhé hodině jsme zkontrolovali, zda máme v kartičkách všechny číslice, tečky a znaménka a pak plnili úkoly ze strany 25. Zahráli jsme si také tři další minihry ze série Cortex, takže jsme se pak nutně potřebovali vydovádět o přestávce.

Ve třetí hodině jsme se rozcvičili na psaní a každý žáček dostal v podobě známky zpětnou vazbu na domácí úkol. Většinou padaly jedničky, kdy jsem ocenil velkou snahu a zlepšení, někde už přistály i první dvojky, protože tvar a sklon neby správné. Stránku v uvolňovacích cvicích jsme pak pomalounku dokončili. V poslední části jsme hráli ve dvojicích slovní hru Povím ti, mami, která učí děti vyprávět krátké příběhy podle série čtyř obrázků.

V poslední hodině jsme nejprve poprvé potrápili švihadla (nebo spíš ony nás) a pak si zkusili vyšplhat nebo aspoň se udržet na tyči. Zazvonil zvonec a dalšího týdne je konec.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář