Jdi na obsah Jdi na menu

Co se dělo v pátek 22. října

22. 10. 2021

Dnešek jsme opět trávili v izolaci ve školní kuchyňce, což mělo i své výhody - nikdo nás nerušil, každý měl svůj stůl,......

V první hodině jsme se hned pustili do čtení a postupně prošli všechny úkoly v ŽA na straně 34. Pak jsme si po krátkém tanečku procvičili tlapky a napsali dva řádky čtyřek v uvolňovacích cvicích.

V matematice jsme nejprve dopsali čtyřky v uvolňovacích cvicích a pak napsali v sešitě jeden řádek malých čtyřek na straně 28. Následovala nová karetní hra Swish junior, ve které jsme hledali průniky geometrických tvarů. Na straně 30 jsme pak ve cvičení čtvrtém vymýšleli a zapisovali krátké příběhy podle vzoru na prvním řádku. Protože jsme byli rychlí jako vítr, dali jsme si ještě jedno kolo hry Swish junior.

Ve třetí hodině jsme nejprve skládali slova na koberečcích a pak jsme vyprávěli příběhy podle série obrázků ze hry "Povím ti, mami".

Od půl jedenácté jsme se vydali na expedici, při které jsme pozorovali rostliny a živočichy, prošli kukuřičným polem, seběhli tajemnou stezkou, objevili rozestavěný dům jedné ze spolužaček, nasbírali ořechy a snědli je, brouzdali se listím a nachodili nejméně 5 000 dospěláckých kroků. Řádně vyvenčeni a unaveni jsme se těšili na oběd.
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář