Jdi na obsah Jdi na menu

Co se dělo v pátek 3. prosince - online

3. 12. 2021

Dnes jsme si poprvé vyzkoušeli online vyučování. Učil jsme s pomocí dráčka, který se opravdu snažil. V první hodině jsme si domluvili pravidla a hned se pustili do práce. Na rozehřátí jsme si zahráli hru Barvínek a pak i hru bingo ve slabikáři na straně 7. Přečetli jsme si slabiky i slova. Následovalo rozcvičení a psaní v písance na straně 11, kterou jsme dokončili.

Ve druhé hodině jsme si nejprve zahráli hru Dobble - Spot it! a pak čarovali s kartičkami do desíti. V sešitě jsme dokončili úkoly 3 a 6/54. V rámci odpočinku jsme soutěžili o nejlepší živou kremroli. Vítězi byli všichni! V závěru hodiny jsme si ukázali, jak psát číslici 6 a na straně 56 jsme napsali jeden řádek.

Ve třetí online hodině jsme si nejprve zazpívali jazykolamovou píseň a pak pokračovali čtením vět ve slabikáři na straně 7. Následovala akce "Dones co nejvíce věcí, které začínají na písmenko M". Jsem rád, že jste si vzpoměli i na MAMINKU. Pak jsme si zacvičili s básničkou a pustili se do psaní slabik v písance na straně 12/3 řádky.

Myslím, že jsme pracovali hezky a že nám to šlo. Pro jistotu upřesňuji termíny testů a karantén. Poslední kontakt byl až v úterý a ne v pondělí, a proto můžeme do školy po negativním pcr testu až ve středu. Věřím, že to klapne a že se s většinou potkáme již ve středu. Opatrujte se.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Aneta Mladějovská - Výuka

5. 12. 2021 12:03

Hezký den pane učiteli, máte náš hluboký respekt, jak jste to zvládl a vymyslel všechny ty zábavné aktivity v domácím prostředí. Tabi byla nadšená, že distanční výuka je super. Museli jsme si akorát pak vysvětlit, že když se vztekne a zaleze při výuce pod stůl, uvidí to všichni, protože - kamera. V pondělí se připojíme později, čeká nás ráno PCR test, omluvte nás tedy prosím

Petr Kovář - Re: Výuka

6. 12. 2021 13:13

Děkuji za podporu.

Edita Damborská - On-line výuka

3. 12. 2021 19:16

Moc výuka bavila i mě i malého syna. Jste fakt borec jak to umíte podat vše. Také věřím, že většina dětí se ve středu vrátí do školy za kamarády.

Petr Kovář - Re: On-line výuka

4. 12. 2021 8:59

Děkuji za podporu.

Jana Štěpařová - Online

3. 12. 2021 19:49

Dobrý den pane učiteli, musím říct, klobouk dolů za dnešní první vyučování online. Byla jsem moc překvapená, jak to děti napoprvé zvládly, věnovaly se vyučování a zároveň se u toho pobavila celá rodina :-)

Petr Kovář - Re: Online

4. 12. 2021 8:59

Děkuji za podporu.