Jdi na obsah Jdi na menu

Co se dělo v pátek 8. října

8. 10. 2021

Hned ráno jsme si zahráli hru "Co se změnilo" a pak se pustili do čtení slabik z tabule i na straně 26 v ŽA. Také jsme si zkoušeli psaní na straně 18 a dva řádky na straně 19. Ve druhé hodině jsme napsali na straně 19 další dva řádky a pak jsme si povídali o číselné ose. Vzadu na koberci jsme si takovou osu postavili a společně s plyšáky pořádali závody ve skoku dalekém. Teď už tedy víme, co je to číselná osa. V sešitě na straně 20 jsme pak splnili všechny úkoly. Veselé hopsání pokračovalo i o přestávce.

Ve třetí hodině jsme četli tajemná slova dole v ŽA na straně 25 a pak si na koberci zkoušeli vytleskat slova na slabiky i na jednotlivé hlásky. Většině dětí se také podařilo najít i první hlásku. V závěru hodiny jsme střídavě četli celá slova a hráli hru Cortex, kde jsme pilně zaměstnávali své mozky.

V poslední hodině jsme se v tělocvičně pohybovali podle zvuku hudebních nástrojů a pak po míčové průpravě hráli házenou podle upravených pravidel pro nejmladší děti. Některé akce byly opravdu povedené.

Dorazily nám fotky od pana fotografa, takže vám je od pondělí rád vyměním za korunky české.smiley

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář