Jdi na obsah Jdi na menu

Co se dělo v pondělí 28. března

28. 3. 2022

Dnes jsme se opět společně sešli po dlouhých dvanácti dnech. V první hodině měly děti hodinu prvouky o jaru se studentkami. Ve druhé hodině jsme společně objevovali, co děti dělaly v minulém týdnu. Společně jsme četli písmeno H a psali písmenko Z, hráli hry a učili se.

V tomto programu jsme pokračovali i další hodinu. V poslední hodině jsme počítali příklady na straně 34 a 35, někteří již měli hotovo, tak pomáhali ostatním. Také jsme hráli několik her, běhali za příklady, počítali s kostkami a užívali si.

Vzhledem k tomu, že některé děti mají více probraného učiva než jiné, domluvil jsem se s každým individuálně na domácím úkolu z psaní. Může se stát, že někdo nebude mít celý týden úkol z psaní a někdo bude mít úkol některý den a někdo každý den. Postupně se snažíme dopisovat do strany 16, dnes jsme začali stranu 17. V sešitu ke slabikáři pak mají všichni úkol na straně 28 - křížovka.

V matematice jsme dokončili stranu 35, následující dvě stránky si necháváme až na duben, protože je zde velikonoční počítání. V tomto týdnu budeme pracovat na stranách 38 a 39, kde budeme upevňovat počítání do 10. Geometrie na straně 40 a 41 čeká děti zítra v rámci praxe studentek, stranu 42 a 43 již máme hotovou. Tolik na vysvětlenou.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář