Jdi na obsah Jdi na menu

Co se dělo v pondělí 31. ledna

31. 1. 2022

Dnes jsem šel do školy s vědomím, že nás čeká karanténa. Ranní testování dopadlo téměř dokonale. Budeme čekat na jeden hraniční test. To však nemá vliv na naši společnou karanténu, která se zatím počítá od pátečního kontaktu. Pro nás to tedy znamená, že jsme dnešek byli v izolaci od ostatních, zítra a pozítří se budeme učit online a pokud se nic nezmění, tak se můžeme sejít opět ve škole ve čtvrtek. Určitě však doporučuji pozorovat zdraví vašich dětí, protože další tři děti ze třídy již dnes do školy nedorazily, protože u nich propukla nějaká nemoc. Ve čtvrtek by tedy měly dorazit zdravé a bezpříznakové děti.

Protože se testování protáhlo, s učením jsme začali až druhou hodinu. Společně jsme si přečetli ve slabikáři stranu 33 a v pohybu i v klidu si vše uložili do hlaviček. Následovalo rozcvičení a psaní strany 18 v písance.

Ve třetí hodině jsme běhali pro kartičky a také je počítali a třídili. Následně jsme dopsali poslední řádek devítek a postupně plnili úkoly ze strany 11.

V poslední hodině jsme si rozdávali naše první vysvědčení, které bylo plné jedniček a pochval. Určitě dnes udělejte společnou oslavu, protože po dobré práci by měla následovat dobrá odměna. A my si ji určitě zasloužíme. Naučili jsme se spoustu nových věcí, vyrostli jsme a nad vším začínáme přemýšlet jinak. Jsme moc šikovní školáci.

Domácí úkol - čtení ze sešitu ke slabikáři na straně 14 nahoře a psaní na straně 19/4 řádky slov.

Zítra se budu těšit online v 8 hodin. Počkejte, až zahájím schůzku a připojte se k ní. Opatrujte se a zůstaňte zdraví.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář