Jdi na obsah Jdi na menu

Co se dělo v pondělí 6. prosince online

6. 12. 2021

Ráno jsme se přivítali zpěvem Holky modrooké a hned se pustili do čtení slov. V tom jsme pokračovali i ve slabikáři na STRANĚ 7. Zahráli jsme si hru Přines věc na písmeno P a po rozcvičení jsme krásně napsali druhou část strany 12 v písance.

Ve druhé hodině jsme nejprve hráli hru Barvínek a pak jsme vyřešili téměř všechny úkoly na straně 55. Pak jsme si zařádili u čísel od nuly do desíti a v závěru napsali jeden řádek šestek na straně 56.

Ve třetí hodině měly děti samostudium, během kterého měly krásně napsat tři řádky velkých šestek na straně 56.

V poslední hodině jsme měli Mikulášskou prvouku. Splnili jsme úkoly na straně 31 a také si povídali a poslouchali mikulášskou pohádku o pejskovi a kočičce.

Pokud děti absolvovaly negativní pcr test, mohou ve středu do školy. Rodiče prosím o informaci, jak test dopadl a také prosím o jeho zaslání, případně jej může dítě donést vytištěný ve středu, záleží na vás. Mám nařízeno všechna lejstra zkontrolovat. Děkuji za pochopení a vstřícnost a věřím, že vše dobře dopadne.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Edita Damborská - Test covid

6. 12. 2021 21:45

Dobrý večer. Barunka byla dnes z testu PCR negativní a teď maturujeme nad tím, jak vytisknout. Mám jen sms ale nějak to poresime. Ve středu se budeme těšit už konečně ve škole.

Aneta Mladějovská - Mikulášská výuka

6. 12. 2021 16:24

Děkujeme, dopsaly jsme chybějící z první hodiny, byla to dneska zase zábava, krásně jste četl pohádku, užila jsem si to. Díky včasnému uloží jedné maminky jsme se zvládly i odpojit a přepojit na výuku do správné nevím čeho - místnosti, události, hodiny? No byl to adrenalin, ale děti jsou šikovné a někteří umí perfektně hodiny, jeden chlapec hlásil, že už by hodina měla pět minut probíhat a nic se neděje.