Jdi na obsah Jdi na menu

Co se dělo v úterý 7. prosince online

7. 12. 2021

Dnes jsme ráno zahájili písní Štědrý večer nastal, abychoim se naladili adventně. V sešitě ke slabikáři jsme na straně 3 přemýšleli nad první slabikou a přiřazovali ji k jednomu z dvojice obrázků. Následovala hra Přines věci, které začínají na písmenko L. V závěru hodiny jsme se rozcvičili na psaní a na dva volné řádky v písance na straně 12 napsali svůj  první diktát slabik.

Druhou hodinu jsme odstartovali hrou Cortex - kterých hvězd je nejvíce? Abychom zdokonalili psaní, napsali jsme jeden řádek malých šestek na straně 56. Pak jsme již se šestkou začali počítat a zvládli úkoly 57/1, 2, 3, 4. Práci v sešitě jsme přerušili, abychom si zahráli novou pohybovou hru - Yogi guru.

Třetí online hodinu jsme zahájili zpěvem písně Rolničky. Pro trénink zraku jsme si zahráli hru Pod lupou, kde jsme hledali rozdíly na obrázcích. Následovalo dokončení úkolů ve slabikáři na straně 7 a v závěru jsme četli slova v barevných sloupečcích v sešitě ke slabikáři na straně 3.

Domácí úkol - dokončit v matematice stranu 56 - tři řádky šestek a číst slova v sešitě ke slabikáři na straně 3.

Vzhledem k tomu, že máme dostatek negativních výsledků testů, sejdeme se zítra opět ve škole. Hurááááááá!!! Jen, prosím, nezapomeňte na zaslání nebo vytištění výsledků pcr testu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář