Jdi na obsah Jdi na menu

Co se dělo ve středu 10. listopadu

10. 11. 2021

Hned ráno jsme se sesedli na koberci a začali si povídat o včera vyrobených deštnících. Pak jsme se rozdělili na dvě skupinky. Jedna se mnou postupně četla a druhá krasopisně psala do fialky dva řádky horních kliček. Pak se skupinky vyměnily. Všechny děti čtou - jupííííí! I písmo dnes bylo lepší, trojky už nepadaly také proto, že jsem některým dětem fialku vrátil s tím, že si mají psaní doma v klidu opravit.

Ve druhé hodině jsme si vyprávěli o sourozencích a splnili úkoly na straně 21 v prvouce.

Ve třetí hodině byla angličtina, kde jsme poslouchali a hráli příběh, ptali se a odpovídali a nakonec vybarvovali obrázky na straně 11. Po dnešku by některé děti mohly zvládnout konverzaci typu - What is this? It is a ruler. V hodině nám to během různých aktivit šlo docela pěkně.

Poslední hodinu měly děti tělocvik, který vedla zastupující paní učitelka, protože já jsem řešil s vedením současnou situaci. Zatím nás do karantény neposílají, protože nemají čas, ale prosím všechny, aby byli ve střehu, pozorovali děti a případné příznaky, vyhráno tedy zatím nemáme. Buďme ostražití a držme se v dobré náladě.

Domácí úkol - dnes jsme si rozdali písanku 1, kde mají děti za úkol 4 řádky.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář