Jdi na obsah Jdi na menu

Co se dělo ve středu 19. ledna

19. 1. 2022

V první hodině jsme hráli novou týmovou hru Drop it!, ve které se děti snažily spolu se svými kamarády v týmu nasbírat co nejvíce bodů za vhazování geometrických tvarů do hracího boxu.

Ve druhé hodině jsme si povídali o lidském těle a připomínali si, jaké části má. Také jsme napsali do písanky na straně 10 pár řádků a přečetli si příběh na straně 11 v sešitu ke slabikáři..

Ve třetí hodině jsme měli angličtinu a kromě mnoha her a aktivit jsme se naučili spojit číslo s hračkou - four planes, three pencils, seven cars.

V tělocviku jsme si po honiočce a vybíjené potrápili těla švihadly a došli jsme k první pohybové výzvě - naučit se přeskočit pětkrát přes švihadlo do konce ledna. Takže vás prosím o podporu materiální i prostorovou, aby děti mohly trénovat.

V průběhu dne jsem také dětem nalepil do žk lístečky s jejich výkony v počítání příkladů v matematice. Jde o čistě výkonové měření, které je pro všechny zajímavou možností uvědomit si a porovnat, jak na tom děti aktuálně jsou a co potřebují do budoucna zlepšit. Přeji pěkné počtení.

Domácí úkol - v písance dokončit stranu 10 a čtení v sešitu ke slabikáři na straně 12.
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář