Jdi na obsah Jdi na menu

Co se dělo ve středu 3. listopadu

3. 11. 2021

Ráno jsme se hezky rozečetli u tabule a pak se pustili do čtení slabik z domácího úkolu. Šlo nám to moc hezky, takže většina dětí získala jedničku, někdo i dvojku. Pokračovali jsme napsáním písmene P dole v ŽA na straně 37 a pak zkoušeli na tabuli vytvořit nové slabiky s písmenem P. S písmenky jsme pak tvořili slabiky i v pohybu.

V angličtině jsme nejprve dokončili v pracovním sešitě stranu 8 a pak se pustili do nové lekce - Pens and pencils. Postupně jsme se seznamovali s novými slovíčky, poslouchali rozhovor, zpívali a nakonec vše zakončili v pracovním sešitě na straně 10, kde jsme podle poslechu kroužkovali správné obrázky.

Ve třetí hodině jsme měli prvouku. V úvodu hodiny jsme si připomínali názvy stromů a plodů a vše si vybarvovali na straně 18 a 19. Pak jsme se přesunuli do parku, kde jsme vždy hledali listy a plody podle zadání. Za každý správný list či plod se získávaly žetonky, které jsme pak vyměnili za jedničky.

V tělocviku jsme pracovali s míči, driblovali, házeli a hráli dvě hry - přihrávky v kruhu a přihrej kamarádovi v pohybu.

Domácí úkol - dokonči stranu 23 ve fialce (dolní klička)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Michaela Nováková - angličtina

5. 11. 2021 10:02

Dobrý den,
prosím o radu kde najít zvukový soubor k práci v angličtině. Našli jsme jen skadbu What´s in my bag? Ale rozhovor a zvukový soubor k pracovnímu sešitu jsme nenašli.
Děkuji
Nováková

Petr Kovář - Re: angličtina

5. 11. 2021 19:08

Zkuste ulozto.cz.

Michaela Nováková - Re: Re: angličtina

5. 11. 2021 20:21

Dobrý den,
mohla bych Vás požádat o názvy souborů, abych věděla co přesně hledat?
Děkuji
Nováková