Jdi na obsah Jdi na menu

Co se dělo ve středu 4. května

4. 5. 2022

Dnes jsme se s dětmi konečně opět mohli učit společně. První dvě hodiny učily paní učitelky z Ostravské univerzity pod mým vedením. V první hodině si děti vyvodily písmenko Ch a ve druhé hodině se v rámci prvouky věnovaly povolání.

Ve třetí hodině jsme si pořádně popovídali o tom, jak jsme se všichni měli, co bylo dobré a co nás trápí. V závěru hodiny jsme napsali tři řádky písmene ř v písance.

V poslední hodině jsme měli tělocvik, kde jsme hodně házeli a chytali i s pomocí volejbalové sítě, hráli na mušky a pavouky, zkrátka řádili.

Domácí úkol - v písance jsme se domlouvali individuálně a v sešitu ke slabikáři si děti přečtou barevné sloupečky na straně 42.

Vzhledem k tomu, že máme nové a krásné školní hřiště, bych v tělocviku při příznivém počasí rád chodil s dětmi ven. Prosím tedy o dovybavení pytlíku na tělocvik tak, aby děti měly nějakou čepici proti slunci a lehkou mikinu nebo bundu. Boty stačí ty, ve kterých ráno půjdou do školy, pokud jsou alespoň trochu sportovního charakteru, takže ve středu a v pátek doporučuji nechat lodičky a taneční střevíčky raději doma.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář