Jdi na obsah Jdi na menu

Hodnocení za druhé čtvrtletí

17. 1. 2023

Vážení rodiče,

v Bakalářích jsou zapsány známky, které navrhuji dětem na vysvědčení. Ocenil jsem snahu, dobrou práci v hodinách, pokrok každého jednotlivce a myslím, že většina dětí má samé jedničky, nebo skoro samé jedničky. V tomto týdnu také každému žáčkovi ústně sdělím, kde vidím prostor pro zlepšení, aby i na konci roku byli všichni spokojeni po dobře odvedené práci.

Celkově jsem se třídou velmi spokojen, protože zde vládne klidná a pracovní atmosféra, kde se všichni vzájemně respektují a pomáhají si. Pravda, zejména v pravopise bych určitě chtěl do budoucna vidět větší jistotu při osvojování a hlavně aplikaci pravopisných pravidel, ale vše se vyvíjí a já jsem optimista. Všeobecně se zlepšila úroveň čtení, ale neusněme na vavřínech, protože zejména hlasité čtení je ještě "křehké".

Od února budeme mít opět tělocvik, protože nám skončí plavání a já si od toho slibuji, že děti budou zdravější, protože za první pololetí máme opravdu velmi mnoho zameškaných hodin. I zde mám radost z pečlivé a zodpovědné domácí přípravy, která tu školní podpořila.

V případě potřeby mne neváhejte kontaktovat, abychom včas projednali vše, co považujete za důležité. Přeji hodně zdaru a zdraví i ve druhém pololetí.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Buryová Kateřina - Schůzka

18. 1. 2023 13:14

Dobrý den, pane učiteli,

bylo by, prosím, možné zastavit se za Vámi v pátek 20.1.2023 mezi 14:00 až 15:00?
Děkuji za odpověď.
K. Buryová-Švanigová

Petr Kovář - Re: Schůzka

18. 1. 2023 21:23

Ano, počkám na Vás ve třídě.

Buryová Kateřina - Re: Re: Schůzka

19. 1. 2023 8:33

Děkuji, po 14:00 se zastavím. KB