Jdi na obsah Jdi na menu

Výlet na Hukvaldy

24. 6. 2022

V úterý 28.6. jedeme na výlet na hrad Hukvaldy a budeme pátrat po pokladu lišky Bystroušky. Děti přijdou ráno normálně před školu v 7:50 hod., ale nepůjdou dovnitř. Autobus odjíždí v 8:15, takže prosím o dochvilnost. Veškeré vybavení bude v batůžku na zádech a děti budou mít sportovní oblečení a obutí, pláštěnku, čepici, jídlo a pití, šátek na hru, dvě hadrové koule na bojovou hru.

Vzhledem ke zkušenostem z posledních dnů ve škole Vás prosím, abyste s dětmi probrali téma WC, protože autobus pojede asi hodinku a nebude možno v průběhu si odskočit. I v průběhu výletu není možné zajistit WC co 10 minut polovině třídy. Pevně věřím, že to děti zvládnou. Má druhá prosba je ohledně jídla. Nedávejte, prosím, dětem s sebou agresivní potraviny a mléko. Vřele doporučuji jednu až dvě menší sladkosti, místo deseti čokolád a pěti balíků chipsů. Dětem, kterým bývá v autobusu špatně se nebojte ráno dát i kinedryl, protože cesta je poměrně klikatá.

Ke škole se naši rytíři a dvorní dámy navrátí do 15:00.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Aneta Mladějovská - Hadrové koule

24. 6. 2022 12:54

Hezký den, mohu bližší info k šátku na hru a hadrovym koulim? Vůbec netuším, o co jde, když jste rozdával pozvánky, tak Tabi chyběla ve škole, tak mi asi tato informace unikla. Děkuju velice. Aneta Mladějovská

Petr Kovář - Re: Hadrové koule

25. 6. 2022 21:14

Hadrové koule budou sloužit k házení. Podmínkou je, aby dobře létaly, ale nezranily. Budeme se jimi vybíjet. Šátek bude sloužit ke hrám, např. k zavázání očí atd. A na závěr jedno upřesnění. Pozvánka byla ve formě audia a děti osobně pozvala liška BYSTROUŠKA.

Aneta Mladějovská - Re: Re: Hadrové koule

26. 6. 2022 13:02

Moc děkuji!